Decor opslag- en bouwlocatie gezocht!

Al vele jaren maakt Brassica de mooiste musicalproducties met bijpassend decor en dat willen we graag blijven doen! Aan enthousiaste mensen om het mogelijk te maken ontbreekt het ons niet, maar een locatie waar we dat mooie decor kunnen bouwen en schilderen wel. Heb jij een locatie beschikbaar of weet jij iemand waarmee je contact zou kunnen leggen voor ons? Wij bieden 2 vrijkaarten voor onze show Dr. Zhivago in april 2020 voor de gouden tip! En als het voor meerdere jaren is: elk jaar dat we erin kunnen blijven, nog 2 vrijkaarten!

Wat zoeken we?

We zoeken een ruimte om te bouwen en om ons decor op te slaan. Het mooiste zou zijn als dat één en dezelfde ruimte is zodat we niet alles hoeven te verhuizen. We gebruiken de opslag (± 50 m2van ongeveer 1 mei tot 1 november. Het zou fijn zijn als we in die periode ook toegang tot de locatie kunnen hebben om iets te bekijken of op te halen, maar is geen harde eis. Vanaf 1 november tot 1 mei hebben we echt een ruime bouw- en schilderlocatie (liefst ≥ 200 m2) nodig om de grote decorstukken in elkaar te kunnen zetten en moeten we toegang kunnen hebben tot de bouwplaats. Minimaal in de weekenden, maar het liefst op ieder moment.

De wensen nog even onder elkaar:

   • Liefst ≥ 200 m2
   • Minimaal 4m hoog
   • Vorstvrij
   • Grote toegangsdeur
   • Stromend water
   • Toilet aanwezig
   • Liefst afsluitbaar
   • In de bouwperiode (1 november tot 1 mei) in de weekenden (maar liefst altijd) vrij toegankelijk voor decorbouwers en schilders
   • Opslagmogelijkheid van 1 mei tot 1 november (± 50 m2)
   • Liefst een plek voor meerdere jaren

Wat kunnen wij bieden?

Onze eeuwige dankbaarheid! We zijn een groep gepassioneerde theaterfanaten en wij kunnen geen musicals produceren zonder decor. We kunnen ongeveer € 2.000,- per jaar uitgeven aan de huur van een locatie en geven de verhuurder zolang we huren 2 vrijkaarten voor onze jaarlijkse show.

De gouden tip

Heb jij een locatie waar wij kunnen bouwen, of weet jij iemand met een locatie waarmee je contact zou kunnen leggen voor ons? Tips het liefst zo concreet mogelijk! Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat we het kunnen regelen. Je kunt tips sturen naar info@brassicamusicals.nl of Messenger op Facebook, of laat het via welk communicatiekanaal dan ook weten aan een Brassicaan die je kent. De gouden tip wordt beloond met 2 vrijkaarten voor de voorstelling van onze show Dr. Zhivago in april 2020 én elke show in de jaren daarna zolang we in de decorruimte kunnen blijven.