Ineke de Geus (regisseur)

Ineke werkt als regisseur bij diverse musicalverenigingen in de regio: Brassica Musicals, AZOV, Westend en Unidos. Daarnaast werkt ze op projectbasis en heeft o.a. shows geregisseerd voor Stadstoneeltheater Amsterdam en Stichting Aquero.

Na vele jaren als soliste bij een operette/musicalvereniging, raakte ze geïnteresseerd in het werk achter de schermen. Bij diverse projecten draaide ze mee in de decor-, toneel- en grimeploeg, werkte als theatertechnicus en had vaak de algemene productieleiding. Vijf jaar geleden is Ineke begonnen met regisseren, waarbij ze alle voorgaande ervaring goed kan inzetten.

Sinds vier jaar is ze samen met Gerbrand van Kolck de trotse eigenaar van De Maatjes: een allround musical productieteam dat musicalverenigingen bedient op artistiek en productioneel gebied. Regelmatig produceren zij ook zelf shows zoals  ‘The Sound of Music’, ‘Het Laatste Zwavelstokje’, ‘A Chorus Line’ en ‘De Gouden Reis van Sinbad’. Sinds dit jaar beheren ze samen ook de musicaluitgeverij Grand Circle (www.grandcircle.nl)

GerbrandGerbrand van Kolck (muzikaal leider)

Gerbrand is muzikaal leider van diverse musicalverenigingen in Noord Holland: Brassica Musicals, The Cast, AZOV, Westend , OVA en Amsterdam Musicals.

Ook is hij als repetitor/docent betrokken bij het M-Lab en de Franks Sanders Akademie.

Hij schreef muziek voor 9 shows in opdracht van Boom Chicago en componeerde musicals als  “Delphi”, “Het Laatste Zwavelstokje”, “Weer terug”, “Mystery Men”,  “Onder Moeders Vleugels”, “Get-naked”  (Mark Vijn produkties – engelse tour) en bewerkte muziek voor o.a. Schone Schijn (3 and a Crowd).

Tevens is hij samen met Ineke de Geus de trotse eigenaar van de Stichting Maatjes, De Maatjes V.O.F  en  Grand Circle (www.demaatjes.nl).

Sanne Ooms (choreografie)Sanne-Ooms

Na de opleidingen docent dans en modern uitvoerende dans op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heeft Sanne enkele jaren in gezelschappen in binnen- en buitenland gedanst. Op dit moment richt ze zich op de organisatorische en choreografische kant van het dansvak.  Het laten groeien en bloeien van mensen, zowel publiek als leerlingen of leden van een vereniging, is waar ze voor staat.