Doctor Zhivago

8, 9 en 10 april 2022 in Theater Cool kunst en cultuur (Heerhugowaard)

Lief publiek,

De voorstellingen van de musical ‘Doctor Zhivago’ worden helaas uitgesteld tot 8, 9 en 10 april 2022. We hadden heel graag eerder voor u gestaan in theater Cool, maar dit is niet haalbaar.

Gezondheid en veiligheid van spelers en publiek
Door het coronavirus kunnen wij deze musical (artistiek) nu niet brengen zoals we zouden willen.
Wij willen u Doctor Zhivago laten zien zoals wij daar hard voor geoefend hebben, en zoals deze prachtige musical dat verdient. Niet in aangepaste vorm, en niet met de huidige risico’s voor de gezondheid van spelers én publiek. Wij kiezen daarom voor een datum die toch al gereserveerd stond bij het theater, waarop wij eigenlijk de volgende voorstelling zouden spelen.

Verkochte kaarten blijven geldig
Theater Cool zal iedereen met kaarten voor de voorstelling e-mailen over deze verplaatsing. U kunt uw tickets houden tot april 2022, of teruggeven aan het theater. Daarbij is ook een optie om uw kaarten terug te geven en onze club financieel te steunen door geen geld terug te vragen.

We hopen heel hard dat we op 8, 9 en 10 april AL ons publiek kunnen verwelkomen in het theater en Doctor Zhivago kunnen laten schitteren zoals de Nederlandse première van deze meeslepende musical verdient.

Tot april!

Jenny Peters, namens het bestuur van Brassica Musicals
secretariaat@brassicamusicals.nl

Doctor Zhivago

Doctor Zhivago vertelt een hartverscheurende, epische zoektocht naar liefde in de einddagen van Tsaristisch Rusland. Yurii Zhivago is opgegroeid als aristrocraat. Maar hij is ook politiek idealist, arts en dichter. Hij raakt verscheurt tussen het leven met zijn jeugdliefde waarmee hij getrouwd is en de gepassioneerde, mysterieuze Lara Guishar. Maar in die liefde moet hij concurreren met zowel de revolutionair Pasha Antipiv als aristrocraat Viktor Komarovsky. Bekend van nobel-prijswinnend boek door Boris Pasternak.

Brassica Musicals speelt elk jaar volle zalen met epische musicals onder live muzikale orkestbegeleiding (o.a. Zorro, Titanic, 3 Musketiers). En nu brengen zij u een musical die nog nooit in Nederland is opgevoerd! Vers vertaald en bruisend van energie.

Doctor Zhivago is nog niet eerder in Nederland opgevoerd, ook niet in het professionele circuit. We zijn zeer vereerd dat wij deze musical als eersten mogen presenteren. De kaartverkoop gaat ontzettend goed, dus boek snel!