Suzan Wondergem-Stegers

Suzan Wondergem-Stegers

Naam: Suzan Wondergem-Stegers

Geboortedatum: 31-7-1978

Stemsoort: Alt

Ervaring: Ik heb op de basis- en middelbare school altijd meegedaan aan musicals en toneelstukken. Uitendelijk ben ik de opleiding dramatherapie gaan doen in Nijmegen, waar ik heel veel toneel gespeeld heb. De afgelopen jaren ben ik lid geweest van Nieuw Leven in Schermerhorn, waar ik diverse rolletjes en rollen gespeeld heb.
Daarnaast heb ik jarenlang activiteitenbegeleiding op campings gedaan, waar mijn alter ego Zaza Zon tot leven is gekomen; een clown die altijd aan het kortste eind trekt en aan het eind van het optreden meestal een nat en/of vies pak had.

Leukste rol: Mijn leukste rol was die van zwangere vrouw tijdens mijn opleiding tot dramatherapeut. Ik zat toen in mijn tweede jaar en speelde met samen met een jaargenoot in het afstudeerstuk van een vierdejaars. Zij speelde de rol van een losbol die geen idee had van wie ze zwanger was geworden, ik was een brave, zwangere huisvrouw. In onze dromen leidden we het leven van de ander. Een heerlijke rol met hilarische, maar ook emotionele momenten.

Passie:  Mijn tuin. We wonen inmiddels ruim een jaar in een rijtjeshuis met voor- én achtertuin. De voortuin is bijna helemaal naar onze zin, met de achtertuin zijn we nog niet zo heel lang bezig. De eerste plantjes en borders staan op hun plaats en elke week wordt het nog mooier. Aan het eind van de zomer kan het genieten beginnen, nu is het vooral genieten van de geboekte vooruitgang om van een wildernis een paradijsje te maken.