Ieder jaar weer een fantastische productie neerzetten: dat is wat wij met elkaar doen bij Brassica Musicals. Met heel veel enthousiasme en plezier werken wij gedurende een jaar naar de voorstellingen toe. En wat moet er veel gebeuren! Naast het zingen, dansen en acteren wordt er hard gewerkt aan prachtige decors en betoverende kostuums. Daar komt veel werk bij kijken (en dat doen we graag), maar ook veel geld!
En daarvoor doen wij graag een beroep op u: geniet u ook zo van het enthousiasme van onze leden, van de voorstellingen met begeleiding door het live-orkest in het mooie Cooltheater?

Word dan nu Vriend van Brassica Musicals!

Als vriend draagt u onze stichting een warm hart toe. Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Brassica Musicals door middel van een digitale nieuwsbrief. Ook nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen op de speciale ‘Vrienden Van’-repetitieavond.

Uw voordelen als vriend van Brassica Musicals:

    • u mag exclusief kaarten bestellen op de beste plekken van het theater.
    • €2,50 korting op VIP-kaarten met leuke extra’s.
    • u mag een speciale ‘Vrienden van’-repetitieavond bijwonen.
    • u ontvangt onze digitale nieuwsbrief en blijft zo op de hoogte van de ontwikkelingen rond onze producties.
    • andere bonussen wanneer de gelegenheid zich voordoet, bijvoorbeeld een bezoek aan onze decorbouwloods.

U kunt voor € 10,00 per theaterseizoen Vriend van Brassica Musicals worden. Kunnen wij ook op u rekenen? Vul dan nu DIT formulier in en stuur het ons toe via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan contact met u op ter bevestiging. U kunt het formulier ook sturen naar ons secretariaat, per adres: Pauline de Haan erf 21, 1705 LB Heerhugowaard.

Mogen wij u dan bij deze alvast hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in ons?

Namens alle deelnemers van Brassica Musicals.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Eventuele opmerkingen bij aanmelding

uw ingevulde aanmeldformulier